Redwood forest

Fortsatte vår resa söderut på förmiddagen. Efter bara en kort stund lämnade vi Oregon state och körde in i California. Det är så grönt och the Redwood forest sträcker sig hur långt som helst. Man ser massor med stora träd med enorma trädstammar längs vägen. Sen finns det några extra stora träd som de gjort till en turistattraktion. Detta träd finns i Klamath Falls och är så stort att man kan köra igenom med bilen.

image

Vi har en stor van för sju personer, men vi fällde in backspeglarna och då gick det att köra igenom även med denna ganska stora bil. Victor satt vid ratten:-)

image

Det blir en hel del timmar i bilen varje dag. Det går jättebra och ofta tycker killarna att det är kul att titta ut och se landskapet och allt annat man hela tiden passerar. Oscar tröttnar emellanåt och har sin näsa i sin platta där han har några tv-serier nedladdade. Även Victor spelar en del spel på sin platta. Vi har också en DVD i vanen så de kan se på film när de har lust. Vi lånade med oss massor av filmer från Gina och en så länge har de inte sett allihopa. Men alla vi behöver förstås sträcka på benen lite då och då. Här stannade vi och var en stund på en vacker sandstrand. Skönt att komma ut och kicka lite boll och njuta av solen!

image

Det låg mycket krabbor (tyvärr döda) på stranden. Antar att det är tidvattnet som gör att de blir kvar på stranden när vattnet blir lågt.

image

Här är en stackars död krabba. Det var många som var jättestora.

image

Jag och Jeff.

image

Och tre snygga grabbar!

image

Vi körde vidare till Garberville och tog in på ett Best Western. Det fanns en hottub på hotellet och det var avkopplande efter ännu en dag med mycket bilåkande. Victor avslutade dagen med att skapa en fin ödla av lera:-)

image

This entry was posted in USA 2013. Bookmark the permalink.

One Response to Redwood forest

  1. Anna says:

    Tjena Sherlocks,
    Vilka fantastiska strandbilder, det ser ut som ni har det jatteharligt!
    Vi ses nasta vecka om ni hinner ned till LA i tid men jag gissar att ni inte blir sa ledsna om ni missar planet ; )

Comments are closed.