Dag 1

Det är en härlig känsla med den allra första dagen på ett nytt år tycker jag. I dag har idéerna sprudlat och jag har massor av planer på vad jag ska åstadkomma 2014. Som sagt jag gillar det. Vill bara sätta mig ner och skriva lista på lista så jag inte glömmer några av mina viktiga planer.

Framförallt så handlar det om att fortsätta göra det jag tycker om fast i ännu större skala. Sånt som får mig att må bra och älska livet. Minimera måsten och helt enkelt njuta.

Men det är så lätt att skjuta upp, glömma bort och inte “orka” för att man prioriterat fel. Så till helgen skall jag göra en “må-bra-kalender” där jag ska boka in allt trevligt jag vill göra. Nu är det dags att förgylla tillvaron i stora lass, alltså ännu mer än tidigare. Det är ju så mycket jag vill göra och ska det bli av så är det nog bäst att planera.

Gott nytt!

This entry was posted in Läsvärt & viktigt. Bookmark the permalink.