Det blev lyxspa

I morgon åker jag till England på lyxspa - hur gick det till? Jo jag kröp upp i soffan i går kväll för att börja min må-bra-kalender. Surfade runt lite på ticnet.se för att kanske börja med att boka en konsert. Det blev Dixie Chicks den 17 mars som både jag och Jeff gillar. Har ju tänkt att en gång i månad ska jag och Jeff ha date och en gång i månad ska vi ha date med barnen. Och sen tänkte jag också ha dater med olika vänner som jag vill träffa däremellan.

Efter Dixie Chicks biljetterna var bokade så insåg jag att det kanske blir svårt att hinna med en date med Jeff innan 17 mars då han kommer att jobba i Kiruna till slutet av februari och han åker nu på lördag. Kommer väl hem ett par helger under tiden, men då blir det självklart date tillsammans med barnen som prioriteras. Så då fick jag den lysande idéen att vi skulle hinna åka på spa nu i veckan och surfandet på nätet började för att hitta det perfekta paketet. Det slutade med att vi bokade flyg t&r till Gatwick och 2 dygn på Champneys Forest Mere. Ett riktigt lyxspa där vi ska strosa runt i morgonrockar och tofflor, meditera, yoga, äta gott och nyttigt och bara må gott. Så jäkla lyxigt!!

Så i morgon åker vi alltså. Mamma hoppar in och tar hand om allt här hemma med barn och hund. Det känns som det här blir det perfekta avstampet på det nya året. En kickstart att komma igång med träningen och lite bättre kost. Och dessutom ett vackrare jag efter massage, ansiktsbehandling och kroppsscrub. Jag känner mig redan avslappnad av bara tanken att bli så ompysslad i ett par dagar.

This entry was posted in Lite av varje.... Bookmark the permalink.

One Response to Det blev lyxspa

  1. anna says:

    vad ar det fragang om?!

Comments are closed.