Ordentlig vinter

Snön faller och jag gillar det. Jag är ingen vinterälskare, eller rättare sagt jag hatar att frysa. Men i vinter har jag köpt riktigt varma och sköna skor, ett par UGGs waterproof som är så sköna. Både varma och bekväma. Jag har varit tveksam till UGGs för jag har trott att jag ska gå så illa för att dom är så platta. Vill ju inte få en hasande stil…. Men dom här funkar, jag är supernöjd!
image

Sen hittade jag också en lång kappa äntligen :-) när jag var i Berlin i höstas. Sprang runt förra vintern och letade, men det var omöjligt att hitta en riktigt lång kappa i Sverige. Är det inte mode så finns det inte att få tag på, insåg då hur litet utbud vi har här hemma. Och då menar jag på olika stilar, på sånt som inte är inne för säsongen. Alla klär sig precis likadant, jackan som är på mode för vintern sitter på i stort sett varenda kotte. I alla fall min kappa är så fin och så varm. Jag som alltid går i klänning och alltså har strumpbyxor i kylan behöver en lång varm kappa.

Så nu är jag alltså bra utrustad och plötsligt blir vintern så mycket härligare. Planen är nu att också köpa en täckkjol eller vad det heter. Alltså inte termobyxor utan en termokjol att ha under kappan men över klänningen. Då kan jag till och med se fram emot att åka till Kiruna där Jeff meddelade i morse att det var 28 minusgrader. BrrrrrO:-)

This entry was posted in Klä sig fint. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ordentlig vinter

 1. Hanna says:

  Med snö kommer skidor! Är det inte dax att vi lämnar in våra för rengöring, slipning och ny valla?

 2. EgoCoachen says:

  Visst är det dags för det, jag är redo!
  Tänkte faktiskt på både dig och skidor i dag:-)

 3. EgoCoachen says:

  Absolut jag hakar på. Ring mig när du kan!

Comments are closed.