Kärleksflarn

20140206_230944Kan det bli bättre än att få en sån här fin kärleksfull förklaring mitt i vardagen?

En kväll i förra veckan då jag varit borta och kom hem ganska sent så fann jag i köket denna present. Min yngsta son hade bakat och skrivit en lapp att den var till mig. Den kvällen gick jag och la mig och kände mig så glad och tacksam för att ha tre underbara söner, alla väldigt omtänksamma och med väldigt stora hjärtan. Det viktigaste jag har försökt att lära dom är att säga TACK, FÖRLÅT och JAG ÄLSKAR DIG. Det känns som jag har lyckats!

This entry was posted in Dagens Tänkvärda. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kärleksflarn

 1. Lorraine says:

  Ahhhh.. så underbart!!!
  Din Victor och min Viktor bakade denna hos oss igår kväll..
  Fick en sådan lapp oxå på min tallrik..
  We are blessed <3

 2. EgoCoachen says:

  Ja, våra killar vet vad vi mammor behöver :-)

Comments are closed.