Utekväll och gym

I går träffade jag ett gäng fd kollegor. Vi jobbade ihop för många år sedan och det är så kul att vi fortfarande håller kontakten och ses ganska regelbundet. Vi började kvällen med att äta riktigt gott, en massa olika tapas, på Boqueria. Ett ställe jag absolut kommer att gå till fler gånger!

image

Från vänster Anna, Stina, Tomas, Oscar och Kicki.

image

Dessert blev det på Grill på Drottninggatan. För mig blev det våffla med hjortron och glass. Jag älskar verkligen hjortron och jag var mer än nöjd :-)  Innan kvällen var slut hade vi också hunnit avnjuta ett par flaskor champagne. En superkväll med härliga kompisar!

image

Vaknade ganska tidigt i morse trots att jag inte var hemma förens vid tvåtiden i natt. Var lite förvånad att vara så pigg. Efter både vin och champagne i går så hade jag förväntat mig att vara lite tröttare. Jag har ju de senaste tre åren knappt druckit någon alkohol alls, med undantag för ett par glas bubbel vid några få tillfällen. Så jag och Jeff stack i väg till gymmet och där blev det ett riktigt bra ben- och ryggpass :-)

image

Efteråt tog vi en fika i Medleys cafeteria för att vänta på Victor och hans kompis som badade. Jag har blivit lite hooked på Celsius och idag blev det persika/mango smak.

image

This entry was posted in Ät, drick och Njut, Livskvalitet, Träna fysiskt. Bookmark the permalink.