En fredag

Har varit en härlig och effektiv fredag som började på gymmet. Blev 5 km på löpbandet och sen ett tufft benpass. Sen åkte jag och bytte till sommardäck och tog därefter en långfika hos mamma och Tommy.
image
Dagens klänning blev en skön och bekväm vinröd OGE (One Green Elephant). Och till det guldiga strumpbyxor med röda blommor.
image
Jeff blir kvar i Avesta i jobb över helgen och dom två äldsta sönerna hade egna planer för kvällen. Så jag och Victor åkte ner och åt middag på White Horse. Vi tog varsin planka och den var riktigt bra.
image
image
På vägen hem släppte jag av Victor i Fresta för att gå på skoldisco. Så nu har jag och Lucy några timmar alldeles för oss själva. Då får det bli ett av mina favoritprogram ‘En plats på landet’. Trevlig fredag!

This entry was posted in Ät, drick och Njut, Mina Kära, Träna fysiskt. Bookmark the permalink.