Fika och fynd

image
Blev en sväng till Väsby C för att köpa vårjacka till Victor och då sprang vi på mamma. Gick och tog en fika på Waynes tillsammans. Efteråt så hittade vi både jacka och fotbollsskor så Victor var väldigt nöjd när vi åkte hem.
image
Nu står jag och Lucy och tittar ut genom köksfönstret för Victor och Oscar spelar fotboll här utanför. Lucy älskar att sitta i fönstret och titta, hon är mer katt en hund😺
image
Har också tänt en massa ljus för mysig stämning. På förmiddagen var jag förbi Skopan (secondhand butik) och köpte bland annat dessa ljuslyktor. Gillar att fynda! Och även om jag är en “rensare” och försöker att minimera sakerna här hemma så är några fina ljuslyktor sällan fel.

This entry was posted in Lite av varje..., lnredning hemma, Mina Kära. Bookmark the permalink.