Måndag igen

Det har inte blivit så mycket skrivande dom sista dagarna. Har helt enkelt inte prioriterat, utan haft annat för mig. Men nu är jag lite skrivsugen igen. Har nu på förmiddagen unnat mig en timmes surfande för att få tips och idéer inför vår sommarresa till USA. I år tänkte vi ju flyga till Phoenix och spendera mest tid i och runt Arizona. I dag har jag läst mycket om Grand Canyon och funderar på vad vi ska boka för aktiviteter när vi är där. Jag tror definitivt vi ska se till att komma ut på någon slags båttur på Colorado River. Inser att vi skulle behöva samla ihop oss till en reseplanerarkväll för att se allas önskemål och se till att boka sådant som faktiskt behöver förbokas för att garantera att vi får plats när vi väl är där. Såna här turistiga aktiviteter kan ju fyllas upp och vill vi bo inne i parken i Grand Canyon så behöver vi nog boka boendet där ganska snart också. Det är ju bara två månader kvar till vi åker….

Men först en resa till Turkiet :-) Bara några dagar kvar till vi drar en vecka för att sola och bada. Och träna förstås!! Jag är i gång ordentligt igen efter några dagars ryggskott. Sista veckan har jag hunnit med att springa orientering fyra gånger, senast i går då jag var i Uppsala och tävlade. Jag får inte nog av skogen, älskar att springa där ute med min karta och kompass. Enda nackdelen är att jag ser hemsk ut på benen då jag så lätt får blåmärken. När man orienterar så snubblar och ramlar man ju regelbundet och det blir ju också en del smällar av grenar och kvistar. Mina ben är alltså väldigt blåslagna och inte alls så snygga som jag önskade. Men, men, det är som det är…

Nu ska jag gå och ta lite lunch, sen blir det ner till Linda och få mina naglar snygga igen. Tre veckor sedan sist och det syns.

This entry was posted in Lite av varje.... Bookmark the permalink.