En effektiv jobbdag

Började morgonen med att göra min dagliga planering och i dag var listan ganska lång. Vissa saker kommer jag att behöva skriva över på morgondagen, men i rasande fart har jag fått bocka av en sak efter den andra på min lista. Det vore en skön känsla att på fredag kväll när det är dags att åka ut till Arlanda så är “allt” under kontroll, så veckan i Turkiet kan innehålla minimalt med fix som jag faktiskt kunnat göra innan jag åkte. Det är i alla fall min plan och efter den här dagen är jag på god väg :)

Och så i dag gick det också upp för mig hur lyxigt det ska bli att åka i väg en vecka och bara ha det underbart på alla sätt. Sola, bada, träna, läsa, äta  och umgås. Strosa omkring i solklänning, hatt och brillor med en bok under armen - hur skönt låter inte det? Och om jag nu bara hittar en snygg bikini innan jag åker så kommer jag också sitta så här och lapa sol i nästa vecka ;)
3

This entry was posted in Lite av varje.... Bookmark the permalink.