Gillar Turkiet

Och nu är man i Turkiet och mår gott. Vi kom fram i går förmiddag efter en halvlång resa med byte av flyg i Istanbul mitt i natten. Klart vi var lite trötta, men det funkade ändå bra att resa med nattflyg och på så sätt få en extra dag i solen. Hotellet vi bor på är ett femstjärnigt allinclusive och är hur stort som helst. Det ligger fint vid havet som faktiskt är turkosblått. Maten flödar och det är så bekvämt att slippa ha pengar på sig. Bara äta och dricka tills man spricker;)

Vi är ett härligt sällskap på elva personer där alla inte kände alla när vi åkte. Ett litet udda sammansatt gäng kan man säga, men som känns helrätt nu. Vi har haft kanontrevligt tillsammans från första stund. Hittills har jag varit dålig på att ta kort, men det kommer. Ska släcka nu för imorgon bitti blir det först gymmet och sen är det ett yogapass klockan nio. Godnatt!

This entry was posted in Lite av varje.... Bookmark the permalink.