Nu ska det bli gjort …

Tiden går och går. Jag har en period nu då jag tycker att jag inte hinner någonting och dagarna bara går och går. Varför hinner jag ingenting? Eller rättare sagt – varför känns det som jag inte lyckas göra det jag ska/vill göra? Jag skriver mina to-do-lists och dom har varit “normallånga”, men jag stryker inte så mycket från dom utan det som skall göras står kvar och är med andra ord inte gjort. Ja, det är väl så att jag behöver lite mer struktur och inte låta så mycket komma emellan. Spontanitet i all ära, men jag behöver också få känna att jag får saker gjort som jag vill få gjort. Vill känna mig nöjd av att uträttat :-)

Därför är jag glad att en som studerar samma utbildning som jag, till mental tränare, har tagit initiativet till att vi som vill rapporterar varje vecka vad vi har för planering och sen också skriver vad vi lyckats med i våra studier. Att läsa på distans kan vara svårt, hur kul och intressant man en tycker att det är så är det lätt att komma av sig. Det är så mycket annat som kommer emellan… Man behöver pepp och goda råd av andra, sen är det ju också så att man får lite blåslampa på sig om man ska avrapportera. Du vill ju inte skriva att du inte gjorde det du hade planerat…

Så nu kommer det kanske också bli lite mer skrivande om min mentala träning. Det är ju lite det som är idéen också med den här sidan, att inspirera andra att leva ett bättre liv.
ord 2

This entry was posted in Lite av varje..., Utbildningen. Bookmark the permalink.