Hoover dam till Williams

Vi lämnade Las Vegas efter att ätit på Taco Bell och handlat några saker på Walmart. Inte långt sydost om Las Vegas ligger Hoover dam och det blev förstås ett stop där. När man åker in i området möts man av denna skylt (bara i America, eller hur?).
image
Det här är den stora bron som går över Colorado river.
image
Dammen ligger precis på gränsen mellan Nevada och Arizona. Så här åker vi in i Arizona igen!
image
Här fina gänget, bästa resesällskapet man kan ha :-)
image
Och här jag och någon lustigkurre ;-)
image
Det är en enorm damm som är viktig för flera delstater.
image
image
image
Sen åkte vi vidare mot Williams och det hus vi skulle bo i fyra nätter. Men det blev lite ändring av boende när vi väl kom fram…. Vi hittar huset och kör upp på garageinfarten. Vi alla tyckte att det såg lite trist ut. Läget var jättetråkigt, framsidan såg väldigt ovårdad ut och när vi hoppar ur bilen är det första vi ser en massa mullvadar som tittar upp ur sina hål :-) Vi håller god min, får ut nyckeln och låser upp dörren och travar in. Direkt känner vi att det känns ostädat och när vi går runt så hittar vi obäddade sängar. Inte så kul. Jag ringde till hon som vi bokat huset genom och det slutar med att vi kommer överens om att vi får tillbaka pengarna och så kan vi åka och hitta hotell i stället. Det kändes så fel med allting och baksidan var under all kritik. Vi tog en bild och stack ;-)
10531244_738312126228799_1629452163_n
Vi hittade hotellrum på Best Western i Williams, checkade in och pustade ut. Nu kändes det så bra!! Middag åt vi på hotellets restaurang som erbjöd supergod mat och excellent service. Som ni ser så är vi nöjda och så glada att sitta här istället för där det var tänkt.
image
image
image
Några av oss gick och badade bubbelpool efter middagen.
image
image

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.