Sedona och huset i Glendale

Vi lämnade Williams på förmiddagen och körde mot Sedona som är känt för sina ‘red rocks’. Helt klart en vacker vägsträcka och även om vi hade upplevt Grand Canyon igår så var detta storslaget också.
image
image
Vi tog bara en kort bensträckare i Sedona innan vi körde vidare. Alla längtade att få se huset som vi ska bo i sista veckan. Och vi ser också fram emot att ta det lite lugnare nu efter en intensiv roadtrip med fullspäckat program.
image
Väl framme vid huset kunde vi glatt konstatera att det levde upp över våra förväntningar, vilket hus!!:) Vi gick på husesyn och sen var det poolen som gällde. Vattnet var 31 grader varmt och då är det ju inga problem att hoppa i😄
image
image
Vi har till och med ett eget vattenfall som styrs med en fjärrkontroll. Bakom vattenfallet är det som en liten grotta där man får plats flera stycken och kan sitta och dricka något gott och komma från den starka solen en stund.
image
Oscar njuter i solen.
image
Visst är det fint, ett paradis:)
image
Maja kommer ut med en jordgubbsdrink.
image
Och jag såg till att få något gott att dricka också.
image
Vi kan inte ha det bättre!
image
Till middag blev det grillspett och majskolvar på grillen.
image
Och grillmaster himself😍
image
På kvällen tändes lamporna i poolen och det blev helt turkost i vattnet. Vi har badat hela kvällen och suttit ute och njutit av värmen. Skönt att vara tillbaka i ökenhettan.
image
image

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.