Sol, bad och släkten

Det är några dagar sedan jag skrev, men nu ska det bli lite bilder från vårt paradis:) Vi gör inte så mycket mer än latar oss vid och i poolen. Tar ut vår “partyboat” en sväng, fiskar (catch and release), äter, umgås och mår bra. Vi har det underbart och vi har ingen hemlängtan alls. Vi har haft 40 graders värme varje dag, men också upplevt några droppar regn, blixtar och åska plus en mindre storm som passerade och försvann på en halvtimme. Men som sagt solen lyser ändå hela tiden och det är som sagt hett😄
image
image
image
image
En paus i skuggan är nödvändig lite då och då.
image
image
Det är så vackert när solen börjar gå ner.
image
Här tar ungdomarna en kvällstur med båten.
image
image
I måndags kväll kom Jeffs syster Gina. Hon och hennes kompis Angie flög ner från Seattle för att vara med oss i tre dagar. Dom lyxade till det och tog limousine från flygplatsen☺ Här kommer dom och det var så underbart att ses igen. Ett år sen sist!
image
image
image
I går kom Marci, Kim, Tom, Bradley och Kili (kusin till killarna) över för att träffa Gina och oss! Marci hade också bakat en tårta för att fira Jeffs födelsedag som är om en månad (men då är vi ju tillbaka i Sverige…). Här Jeff med två av sina systrar.
image
Gina och Marci.
image
Och alla kusinerna för dagen. Oscar, Victor, Axel, Brad och Kili.
image
Vi hade en härlig eftermiddag.
image
image
image
På kvällen så blev det middag på Popo’s, en mexikansk restaurang. Mycket gott och mat i mängder! Alla hade vi doggybags med oss hem.
image

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.