Hemma igen…

Så var vi hemma i Väsby igen. Vi startade vår resa i söndags morse (Phoenix time). Lämnade huset vid halv sju i en fullpackad bil. Kim skulle köra Brad och några av våra väskor till flygplatsen. Dom kom och vi packade in allt och när vi skulle åka så startar inte Kims bil. Det slutar med att vi har tryckt in oss åtta personer, åtta stora resväskor och åtta handbagage i vår van. Inte helt lagligt, men vad skulle vi göra… Vi kunde ju inte missa flighten, även om några av oss tänkte att det kanske är meningen att vi ska bli kvar här…. Lite stressade var vi eftersom vi skulle lämna tillbaka hyrbilen och sen få skjuts vidare till flygplatsen. Det fanns inte mycket tid att spela med och när vi blivit incheckade och gått igenom security så var det direkt tid för boarding. Tre och en halv timme senare landade vi i Chicago och även där var det att gå direkt till gaten. Det är byte av terminal och ganska långt man ska ta sig och sen genom security igen. Det är lite stressigt, och det var skönt att sjunka ner i flygplanssätet på den långa flighten. Jag sover inte mycket när jag flyger, skulle önska att jag kunde koppla av lättare. Men jag hann se två filmer och läsa ut en bok, så tiden gick fort ändå. Precis som på ditvägen så kom inte alla väskor, denna gång var det bara en på vift och inte allihopa. Oscars väska är spårlöst försvunnen för stunden. Så det tog en liten stund att få den rapporterad, men sen var det dags att träffa dom som vi längtat efter. Det var ett stor välkomstgäng som stod och tog emot oss. Här väntar dom på oss.
2014-07-21 149
Och här får jag träffa min älskade lilla Lucy igen. Vilket pusskalas!!
2014-07-21 160
Här hela resegänget. Vår resa slutar här, medan Brads börjar….
2014-07-21 164

2014-07-21 165
Nu är klockan snart halv åtta på kvällen och jag känner mig trött, men ändå hel okej. Vi var i väg och handlade lite mat och fyllde upp kylskåpet mitt på dagen, men sen kände jag mig helt slut. Jag och Jeff gick och la oss och sov flera timmar på eftermiddagen, vi kunde helt enkelt inte hålla oss vakna hela dagen för att försöka sova på “rätt” tid. Axel och Brad åkte i väg och badade en stund, men nu sover dom sen några timmar tillbaka. Victor somnade på soffan för en timme sedan (kanske sover för natten:-). Den enda som verkligen verkar pigg är Oscar som haft sin kompis Mattias över hela eftermiddagen. Vi får se vem som är piggast i morgon och kommer över jetlagen snabbast.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.