Länge sen sist…

Vart tog denna höst vägen? Gillar varken att skriva eller tänka så, men så känns det verkligen. Tiden går så ofantligt snabbt, och känslan är att den går snabbare och snabbare. Man har ju alltid hört äldre människor beklaga sig om att tiden går fort, så betyder det nu att jag är gammal och därför har denna känsla? Det är väl bara att konstatera – Ett liv går fort! Kanske inte så muntert, men så sant…

Nu är det fredag igen. Sitter och väntar på att äldsta sonen ska dyka upp för att laga middagen. Han har utlovat himmelsk räkpasta och det ser jag fram emot. Jag som inte gillar att laga mat har haft turen att få söner (och deras flickvänner) som gärna lagar och dessutom är väldigt duktiga. Denna vecka har jag nog bara behövt laga mat två gånger :-)

Jeff är fortfarande i Umeå, men på måndag kör han neråt och kommer äntligen hem på “lång” tid. Skönt att hinna ha lite tid tillsammans här hemma innan och över jul och sen åker vi två veckor till Lanzarote, så minst 3-4 veckor ska vi se till att han tar ledigt!! Längtar bort från mörkret, så nu är det ju inte så dumt att tiden går fort så jag får ljus och värme snart.

This entry was posted in Lite av varje.... Bookmark the permalink.