Om min blogg

Hur lyckas vi vara lyckliga och må bra i dagens värld? Det är ju en ständig kamp att hänga med och framstå som den perfekta enligt alla konstens ideal. Stannar vi någonsin upp och frågar oss själva var vi står och vad vi känner? Vad vill jag? Vad tycker jag? Gör jag det jag vill? Är jag den jag vill vara? Vad vill jag förändra? Vad är jag nöjd med?

Min blogg EgoCoachen ska vara en plats som handlar om mig! Så även om jag varje dag kör barn till och från skolan och fram och tillbaka till fotbollsträningar, gitarrlektioner och andra aktiviteter, handlar, lagar mat, tvättar, läser läxor, tjatar och städar, så kommer dessa vardagsbestyr tas upp mycket lite här. I stället kommer jag fokusera på allt det där andra jag också hinner för att orka med vardagen och dessutom göra den härlig! Det ska handla om hur jag tänker och hur jag gör för att skapa underbara dagar och hinna njuta av livet.

Jag vill med min blogg inspirera och uppmuntra dig till att göra saker som gör ditt liv rikare, roligare och bättre. Den ska handla om att göra varje dag till den absolut bästa. Att leva i nuet och njuta av varje sekund. Jag vill skriva om det jag tycker om, det som gör mig glad, det som inspirerar mig och hur jag lever för att må bra. Det är nu och till framtiden som gäller och det finns inget att vänta på. Det är ditt val att vilja må bra och älska livet! Välj att vara glad och positiv istället för att vara sur och negativ! Välj att ha tid att göra det som är kul istället för att säga att Du inte hinner! Välj att se möjligheterna framför svårigheterna! Det är Du som styr över ditt liv och drömmar kan bli verklighet!

/Malin Sherlock

 

2 Responses to Om min blogg

  1. Anna says:

    Åh, va bra du skriver, du är verkligen duktigt på det här. Hela sidan ser otroligt snygg ut och det är lätt att hitta. Jag är inte alls avundsjuk, nej inte alls! Nu har du en ny följeslagare!

Leave a Reply