Om mig

Jag är en glad och positiv person som är möjlighetstänkande! Jag är både en “pådrivande utförare” och en “engagerad analytiker”. Jag vill beskriva mig som ambitiös, självständig, lyhörd, hjälpsam och pålitlig. Dessutom är jag logisk och metodisk med en ganska objektiv världsbild. Samtidigt som jag är social, är jag inte direkt sällskaplig. Jag föredrar djupare kontakt med ett mindre antal personer framför att jaga det stora kontaktnätet. Jag gillar nya upplevelser, är lite otålig och vill se snabba resultat. Trots att jag är en lugn person vill jag gärna att det händer mycket runtomkring mig. Det som driver mig mest här i livet är att ha frihet och göra det jag vill!

Jag är född 1968 och bor strax norr om Stockholm. Är gift och har tre söner. Jag har en fil.kand. i sociologi. Övriga ämnen i min utbildning är psykologi och pedagogik, så jag är väl en “äkta” beteendevetare. Dessutom har jag lite påbyggnadsutbildning i ledarskap. Under mitt arbetsliv har jag varit restaurangbiträde, receptionist, au-pair, resesäljare, sekreterare, rekryterare, utredningskonsult, personalledare och projektledare. Jag har också drivit ett café med cateringverksamhet, en presentbutik, ett lunchcafé och en naturgodisbutik. I dag är jag delägare i vårt familjeföretag, ett tjänsteföretag inom handel, där jag ansvarar för ekonomi och personal.  Jag har också en egen firma M.E. Sherlock Consulting där jag åtar mig blandade uppgifter, sådant jag vill göra och tycker är kul för stunden.

Och nu är jag också bloggerska och EgoCoach (min egen beteckning på någon som vill motivera andra att finna och våga vara sitt JAG och leva lyckliga). En EgoCoach jobbar med hela paketet, både det mentala, det fysiska, det andliga och det känslomässiga. Och har som mål att uppmuntra dig till att våga vara DU!

 

Leave a Reply