Snart 50

Om dryga två månader fyller jag 50 år. Det känns som att jag ska trilla över på nästa ”livshalva”, att jag har förbrukat mer än halva mitt liv. Det känns stort, större än vad jag faktiskt tänkt mig. Det är först nu jag börjar känna mig riktigt vuxen och förstår att andra ser mig som väldigt vuxen. Ja snudd på lite gammal.

Jag ska erkänna att jag ibland grips av lite panik att allt går så fort, det är ju inte länge sedan jag var 20 år och hade allt framför mig. På ett sätt är jag lite glad att känna panik, det får mig att fundera på vad jag vill göra härnäst. Vad ska jag fylla mina nästa 30 år med? Om det nu går så fort är det väl bäst att börja på en gång, att börja leva min nästa ”livshalva”.

162f2179dd6be123dcc72a91c53b7b19

De senaste månaderna har jag ställt mig frågan om jag är på rätt plats? Vill jag vara där jag är? Det är så mycket jag vill se, uppleva och göra. Hur ska jag hinna med om jag inte börjar nu på en gång?

425a2b6a371e68a75e8f6ffa05cdddff

Att fylla 50 får bli mitt avstamp, början på något nytt (igen….).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: