Tidsresa

I slutet av september fyller jag 50. Jag börjar få frågan om vad jag ska göra på min födelsedag och helt ärligt har jag ingen aning. Jag tänker inte ställa till med stor fest det är jag helt säker på. Jag kommer inte heller att göra någon långresa just då. Men visst vill jag att den dagen ska vara speciell, skilja sig från andra dagar. Så hur vill jag då fira min stora dag? Och med vilka?

En tanke är att bjuda in personer som på olika sätt betytt mycket för mig under mitt liv. Typ en tidsresa där jag plockar ut vänner jag vill träffa igen från småbarnsåldern, grundskolan, gymnasiet, universitetet, arbetsplatser och från andra sammanhang. Vilken blandning av människor det skulle bli, både vänner jag fortfarande känner och träffar, men också sådana jag inte sett på många år.

Tanken lockar mig. Hur många skulle det bli? Var drar man gränsen för att ha varit en ”tillräckligt” viktig vän för mig för att få en inbjudan? Jag ska nog fundera lite mer på det här. Börja skissa på en lista och se vilka som hamnar på den.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: