Min blogg

Hur lyckas vi vara lyckliga och må bra i dagens värld? Det är ju en ständig kamp att hänga med och framstå som den perfekta enligt alla konstens ideal. Stannar vi någonsin upp och frågar oss själva var vi står och vad vi känner? Vad vill jag? Vad tycker jag? Gör jag det jag vill? Är jag den jag vill vara? Vad vill jag förändra? Vad är jag nöjd med?

Jag vill med min blogg inspirera och uppmuntra dig till att göra saker som gör ditt liv rikare, roligare och bättre. Den ska handla om att göra varje dag till den absolut bästa. Att leva i nuet och njuta av så många sekunder som möjligt. Jag vill skriva om det jag tycker om, det som gör mig glad, det som inspirerar mig och hur jag lever för att må bra.

Det är nu och till framtiden som gäller och det finns inget att vänta på. Det är ditt val att vilja må bra och älska livet! Välj att vara glad och positiv istället för att vara sur och negativ! Välj att ha tid att göra det som är kul istället för att säga att Du inte hinner! Välj att se möjligheterna framför svårigheterna! Det är Du som styr över ditt liv och drömmar kan bli verklighet!

/Malin Sherlock

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: