Om mig

Jag är en glad och positiv person som är möjlighetstänkande! Jag är både en “pådrivande utförare” och en “engagerad analytiker”. Jag vill beskriva mig som ambitiös, självständig, lyhörd, hjälpsam och pålitlig. Dessutom är jag logisk och metodisk med en ganska objektiv världsbild. Samtidigt som jag är social, är jag inte direkt sällskaplig. Jag föredrar djupare kontakt med ett mindre antal personer framför att jaga det stora kontaktnätet. Jag gillar nya upplevelser, är lite otålig och vill se snabba resultat. Trots att jag är en lugn person vill jag gärna att det händer mycket runtomkring mig. Det som driver mig mest här i livet är att ha frihet och göra det jag vill!

Jag är född 1968 och bor för stunden i Västerås. Är gift och har tre söner. Jag har en fil.kand. i sociologi. Övriga ämnen i min utbildning är psykologi och pedagogik, så jag är väl en “äkta” beteendevetare. Dessutom har jag lite påbyggnadsutbildning i ledarskap. Under mitt arbetsliv har jag varit restaurangbiträde, receptionist, au-pair, resesäljare, sekreterare, rekryterare, utredningskonsult, personalledare och projektledare. Jag har också drivit ett café med cateringverksamhet, en presentbutik, ett lunchcafé, en naturgodisbutik och ett bemanningsföretag inom handel. I dag driver jag en lågprisbutik tillsammans med min man Jeff.

Och nu är jag också bloggerska och EgoCoach (min egen beteckning på någon som vill motivera andra att finna och våga vara sitt sanna JAG och kunna leva lycklig). Jag vill uppmuntra dig till att våga vara Du, att göra det du innerst inne vet att du vill.

18581496_10154991244398889_4924054065359500455_n

Bloggen bor hos WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: